Campagne introductie
International FleetReporting


International FleetReporting geeft klanten van LeasePlan met leaseauto's in meerdere landen inzicht in hun autovloot. Om deze nieuwe dienst te presenteren ontwikkelen wij samen met LeasePlan een doosje met daarin een loep, een USB-stick met demo en een boekje.


Op de huls van het doosje valt te lezen: ‘Insight into your global fleet’. Dit is een grote behoefte van iedere internationale fleetmanager en nodigt uit om verder te lezen.

Te klein corps

Na verwijdering van de huls verschijnt het doosje met daarop een afbeelding van de kaart van de wereld. Op deze kaart staat het netwerk van een internationale vloot afgebeeld. Onderin de afbeelding staan tekstblokjes met informatie. Helaas zijn deze teksten slecht te lezen door het te kleine corps. In het doosje zit een loep. Door deze op de cover van het doosje te leggen, kun je de informatie leesbaar maken.

Eenvoudige tool
De loep dient als metafoor voor International FleetReporting. Het is namelijk een eenvoudige tool waarmee je kunt inzoomen op de informatie die jij als fleetmanager op dat moment nodig hebt. Per land, per klant, per berijder.
In het boekje wordt de metafoor toegelicht en staan de unieke inloggegevens van de fleetmanager. Op de USB-stick staat een demo met uitleg over het systeem.
Het doosje werd tijdens persoonlijke bezoeken van de accountmanagers in de diverse landen uitgereikt aan de fleetmanagers van key-accounts van LeasePlan International.

LSP_doosje_Pagina_01.jpg

LSP_doosje_Pagina_02.jpg

LSP_doosje_Pagina_03.jpg

LSP_doosje_Pagina_04.jpg

LSP_doosje_Pagina_05.jpg

LSP_doosje_11_1.png

LSP_doosje_Pagina_07.jpg

LSP_doosje_Pagina_08.jpg

LSP_doosje_Pagina_09.jpg

LSP_doosje_Pagina_10.jpg

LSP_doosje_Pagina_11.jpg